Isolerende zwembadafdekking

Home | Isolerende zwembadafdekking
Alles op maat
Breed assortiment
Groot magazijn

Een isolerende zwembadafdekking van UVO Dekzeilen is de perfecte keuze om de energie-efficiƫntie van uw zwembad te verhogen. Deze isolerende zwembadafdekking helpt de warmte van het water vast te houden, waardoor uw zwembad langer warm blijft. Met een isolerende zwembadafdekking kunt u dus langer van uw zwembad genieten, zelfs tijdens koelere dagen.

Vrijblijvend contact opnemen

dekzeil

Geobubble
inleiding

rolrek dekzeil

Soorten
Geobubble

zwembad dekzeil

Waarom een isolerende zwembadafdekking ideaal is

Een isolerende zwembadafdekking biedt tal van voordelen. Zo functioneert deze afdekking als een verwarmende afdekking door de warmte vast te houden en de afkoeling van het water te vertragen. Dit resulteert in een aanzienlijke energiebesparing. De afdekking bestaat vaak uit bubbelfolie, een materiaal dat bekend staat om zijn uitstekende isolerende eigenschappen. Wij gebruiken GeoBubble-technologie om een optimale isolatie te garanderen en de watertemperatuur aangenaam te houden. Dit maakt het niet alleen een ideaal zomerzeil, maar zorgt ook dat uw zwembad in alle seizoenen een aangename watertemperatuur behoudt. Als particulier is dit een ideale investering in uw woongemak, en voor zwembadbouwers bieden wij de mogelijkheid om grote en kleinere hoeveelheden aan te kopen.

Contact

Vraag gratis een offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons privacy beleid
dekzeil

Neem contact op

Voor advies of vragen

rolrek dekzeil

Offerte aanvragen

Gratis en vrijblijvend

Ga voor een optimaal energieverbruik

Overweegt u een isolerende zwembadafdekking aan te schaffen om de gebruikstijd van uw zwembad te verlengen en energiekosten te besparen? Wilt u als zwembadbouwer uw klanten enkel het beste aanbieden? Vraag dan snel een offerte aan voor een zwembaddekzeil op maat bij ons. Bescherm uw zwembad efficiƫnt en duurzaam met onze op maat gemaakte oplossingen.

Uvo Dekzeilen